Mrt

Mümkün Projesi kapsamında yürüttüğümüz sinema atölyesi, öğretmenlerimizden Esra Demir’in moderatörlüğünde Öğretmen/Yapımcı Oğuz Akyol’u ağırladık.

Mrt

28 Şubat postmodern darbe ile ilgili farkındalık ve bilinç kazandırılması adına sınıflarımızda belgesel izleme etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Cenâb-ı Allah o gece güneşin batmasıyla dünya göğüne iner ve şöyle der: 'Benden af dileyen yok mu; onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu; rızık vereyim. Şifâ dileyen yok mu; şifâ vereyim." "Allahu Teâlâ Şaban'ın on beşinci gecesi(Berâet Gecesi) tecelli eder ve ana-babaya asi olanlarla Allah'a ortak koşanlar dışında bütün kullarını bağışlar." (İbn Mace, İkametü's-Salât, 191; Tirmizî, Savm, 38)  Şişli  Müftülüğünden Fatma Kasım hocamızın değerli sohbeti ile Berat Kandilini idrak ettiğimiz bu bereketli günün tüm islam alemine beraberlik getirmesi duası ile

Şbt

Öğrencilerimiz tarih öğretmenimiz rehberliğinde Yıldız Teknik Üniversitesi Astronomi Günleri kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Helvacı’nın “Evrende Yalnız Mıyız?” konulu sunumuna katıldı.

Şbt

“Kitaplarla geçen bir gün, kaybedilen bir gün değil, kazanılan bir gündür.”

Okulumuz okuma saatlerine düzenli olarak devam etmektedir.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Maşide AKSU rehberliğinde 12/F sınıfımızla Taksim'deki dini ve sosyal alanlar gezildi.

Şbt

“Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması” hazırlıkları sürecinde öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla öğrencilerimiz tarih öğretmenimiz Adnan Çelik rehberliğinde “Eleştirel Yaklaşımlar” söyleşi serisinde Prof.Dr. Yasemin Işıktaç’la söyleşiye katıldı.

Şbt

“Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması” için öğrencilerimizle hazırlıklarımız sürüyor.

Şbt

“Okumadan geçen bir gün yitirilmiş bir gündür.”

Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığa dikkat çekmek amacıyla okulumuzda her hafta okuma saatleri yapılacaktır.

Şbt

“Okumadan geçen bir gün yitirilmiş bir gündür.”

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.

Başta vatanımız olmak üzere tüm dünyada bir daha böyle bir felaket yaşanmaması dileğiyle.

Ock

“Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması” hazırlıkları için öğrencilerimiz, tarih öğretmenimiz rehberliğinde“Rami Kütüphanesi”ni gezdiler ve kitap incelemesinde bulundular.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1.dönemini tamamladık.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve keyifli bir tatil diliyoruz.

Ock

Filistin konulu şiir yarışması, satranç ve mangala turnuvaları birincilerine ödülleri verildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine TEKNOFEST tanıtımı yapıldı.