Nis

Öğrencilerimizle Çamlıca Kulesi’nde yer alan “Hedef Ay” etkinliğine gidildi. Etkinlik bitiminde keyifli vakit geçirecekleri bir sohbet ortamı oluşturuldu.

Nis

İkinci dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Nis

Dr. Gökhan KARAOSMANOĞLU’nun katılımıyla “Siber Zorbalık Sürecinde Yaratıcı Drama Uygulamaları”çalışmasının ikinci gününde okul genelinde öğretmenler de dahil edilerek drama çalışmaları yapıldı ve konuyu kapsayıcı nitelikte zorbalık ve siber zorbalık üzerine seminer verildi.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında “İlçemdeki Kütüphaneleri Geziyorum” etkinliği için Atatürk Müzesi ve Kitaplığı’na gezi düzenlendi okuma etkinliği yapıldı.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan’ın 104. yılında, egemenlik yolunda yürüyen cesur yüreklere minnet duygusuyla… “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Nis

Sayın Valimiz Davut GÜL “Öğretmenler Buluşması”nda, Türk Dili ve Edebiyatı branş öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretmenlerimizden gelen talepleri dinleyerek not aldığı toplantıda projeler başta olmak üzere güncel konular ele alındı.

Nis

Sinema Atölyemizde son yıllarda yaşanan toplumsal olaylardan olumsuz etkilenen bir lise öğrencisinin Asr Suresi ışığında hayatı anlamlandırmasını konu edinen “Anlam” kısa filmimizin  okulumuz öğretmenlerinden Esra Demir’in yönetmenliğinde çekimlerini tamamladık.

Nis

“Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması”nın yazılı sınav olan ilk etabına katılım sağlandı. Sınav sonrasında öğrencilerle birlikte sorular üzerine sohbet edildi ve kitap okuma etkinliği yapıldı.

Nis

İstanbul Valiliği tarafından basılan 100 Temel Eser listesinde yer alan Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil’in “Gençlerle Baş Başa” kitabı öğrencilere dağıtıldı.

Nis

Rehberlik servisinin üniversite tanıtım günleri kapsamında “İstanbul Teknik Üniversitesi”ne gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde üniversitenin tanıtımının yapıldığı seminere katıldı.

Nis

''Veri Güvenliği Kişisel Özgürlüktür.'' Anayasanın “özel hayatın gizliliği” başlıklı 20’nci maddesinde herkesin özel hayatına saygı gösterilmesini ve kendisiyle ilgili kişisel verilerinin korunmasını isteme hakkına sahip olduğu, bu anlamda kişisel verilerin ancak kanunlarda öngörülen hallerde veya kişinin açık rızasıyla işlenebileceği hükümlerine yer verilmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapıldı.

Nis

Ramazan bayramının tüm islam alemine hayırlar getirmesi duası ile bayramınız mübarek olsun..

Nis

Okulumuz öğretmeni Yasemin META Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 25-29 Mart tarihleri arasında Aksaray'da gerçekleştirilen "Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları Semineri"ne katılmıştır.