May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 105. yıldönümü tüm ülkemiz gibi okulumuzda da büyük bir coşku ile kutlandı. Atatürk 'ün izinde ve onun ilkelerinin doğrultusunda gerçekleşen törenimizde onun ve tüm silah arkadaşlarının, aziz şehitlerimizin bıraktığı büyük mirasın korunmasına ve geleceğimizin mimarı gençlerimizin onu daha da ileriye taşıyacağına inancımız sonsuzdur.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

May

Görsel Sanatlar Kulübü öğrencilerimizle Pera Müzesi gezisi sonrası İstiklal caddesinde bulunan St. Antuan Kilisesi, Santa Maria Draperis Kilisesi ve Taksim Camii ziyareti yapıldı.

May

12.sınıflara yönelik YKS kampının son gününde coğrafya genel tekrarı yapılıp çıkmış sorular üzerinde duruldu.

May

12.sınıflara yönelik YKS kampının dördüncü gününde sabah oturumunda kimya, öğlen oturumunda ise Türk dili ve edebiyatı genel tekrarı yapılıp çıkmış sorular üzerinde duruldu.

May

12.sınıflara yönelik YKS kampının üçüncü gününde sabah oturumunda sınavda çıkması muhtemel sorular üzerinden Türkçe, öğlen oturumunda ise biyoloji genel tekrarı yapılıp çıkmış sorular üzerinde duruldu.

May

Önder Vakfı’nın düzenlemiş olduğu “ Peygamberim Önderim” 40 Hadis-i Şerif Yarışması için büyük emekle çalışıp derece yapan 10/C sınıfından Eynas Aljendi öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

12.sınıflara yönelik YKS kampının ikinci gününde sabah oturumunda geometri ve TYT matematik öğlen oturumunda ise tarih genel tekrarı yapılıp çıkmış sorular üzerinde duruldu.

May

12.sınıf öğrencilerimize yönelik bir haftalık kamp programımızda birinci günün sabah (Felsefe Grubu) ve öğlen (Fizik) oturumlarını tamamladık. Öğrencilerimize son 5 yılın çıkmış soruları çözüldü ve sorular üzerinden konu özeti yapıldı.

May

“İmam Hatip Tanıtım Şenlikleri” kapsamında okulumuza Şişli ve çevre ilçelerden imam hatip orta okulları davet edildi. Şenlikte öğrencilerimiz tarafından okul tanıtımı yapıldı. Bilim kulübü öğrencilerimiz deneyler yaptı, görsel sanatlar kulübü öğrencilerimiz resimlerini sergiledi ve ebru çalışması yaptı. Tanıtım sonunda öğrencilerimiz misafir okullara kısa piyesler sergiledi ve misafirlerimize öğrencilerimiz tarafından hediyeler verildi.

May

Engelliler Haftası, 10-16 Mayıs arasında Birleşmiş Milletler’e bağlı 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel haftadır. Tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması, toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesi amacı ile oluşturulmuş bir farkındalık haftasıdır.

Engelli vatandaşlarımızın önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi umuduyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutlarız.

May

12.Sınıf öğrencilerimizle Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsüne gezi düzenledik.Bu gezide Rasathane,Güneş Gözlemevi ve Meteoroloji bölümlerini ziyaret edip bilgiler aldık.

May

Önder İmam Hatipliler Derneği’nin düzenlediği “40 Hadis Yarışması”nda dereceye giren öğrencimize bisiklet hediye edildi.

May

Önder İmam Hatipliler Derneği’nin düzenlediği “Her Kitap Yeni Bir Hayat” 8. kitap okuma yarışmasında 7 adet kitap okuyarak yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. (Yarışmada ilk 3’e giren öğrencilerimiz 4 Mayıs Cumartesi günü il finaline katılarak okulumuzu temsil edecektir.)

May

Üniversite sınavında derece yapmış imam hatip liseli gençlerimiz “Şampiyonlar Turnede” Projesiyle öğrencilerimizle buluştu.