Öğrencilerimize başarılar dileriz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Yazılı Sınav Takvimi yayımlanmıştır.

Sınavlarımız 02.01.2023 Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

Sınav tarihlerinize az bir süre kaldığından, Öğrencilerimizin yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmeleri, ilk dönem için iyi puanlar oluşması açısından önem ifade etmektedir.

Sevgili öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

#sınavtakvimi

Öğrencilerimizin kazanım eksikliklerini tespit etme açısından önem ifade etmektedir. Puanla değerlendirilmeyecek bu sınavlara bütün öğrencilerimiz katılacaktır. Katılmayan öğrenciler yüz yüze sınavlara alınacaktır.

Ölçemediğiniz bir süreci yönetemezsiniz

23 Aralık 2022 cuma günü saat 09.30'da

Okulumuzun bütün 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik TYT deneme sınavı yapacağız

Sonuçları ile ilgili sevgili öğrencilerimize bilgi vereceğiz.

Sizleri Okulumuzda görmeyi ve seminerlerimize katılımınızı bekliyoruz.

Devam Ediyoruz

3 Aralık 2022 Cumartesi Saat 10.15'te Okulumuzda Öğrencilerimize TYT DENEME SINAVI yapıyoruz.

Konularda ilerledikçe farklı kaliteli yayınlardan oluşan Deneme Kulübümüzün Sınavları ile devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin başarılarına vesile olmasını temenni ederiz.

Ekm

Okulumuzun Okul Aile Birliği toplantısı 16.10.2022 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 23.10.2022 tarihinde saat 11:00'de okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Bütün velilerimiz davetlidir.