Nis

Öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Fevziye Mektepleri Vakfı’nın düzenlemiş olduğu “Işıklı Sözcükler Müzesi” sergisine katılım sağladı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nesne Tasarımı Yarışması hazırlıkları

Ock

Tatil döneminde hafta içi saat 10:00 ile 15:00 arası okul bahçemiz ve okul kütüphanemiz öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır.

Ock

Veli akademileri kapsamında velilerimize mahremiyet bilinci, ihmal ve istismar konulu seminerimiz 11/01/2024 perşembe günü saat 10:00 da okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz

Ock

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili münasebetiyle okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileriyle 11 Ocak Perşembe günü Sabah Namazı’nı Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde eda edeceğiz. Namaz sonrasında okulumuz öğrencileri tarafından okunan hatmin duası yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi bekliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenecek olan Filistin konulu şiir okuma yarışmamıza öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Not: Yarışmada okunacak olan şiirlerin 12 Ocak Cuma gününe kadar Esra Demir’e bildirilmesi gerekmektedir.

Ock

2024 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde uygulanacak. İlgilenen 12.sınıf öğrencilerimizin dikkatine.

Başvuru tarihi:3-30 Ocak 2024

Sınav: 3 Mart 2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Yazılı Sınav Takvimi yayımlanmıştır.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Değerli ziyaretçiler,

Okul idaresi ile görüşmeler 09:30-15:30 arasında olacaktır. Öğle arası 12:30-13:30'da ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

Okul Rehber Öğretmeni ile görüşmeler 09:00-15:00 arasında olacaktır.

Okulumuz öğretmenleri ile görüşme programı ekte mevcuttur.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik ve kutlama programları kapsamında, TDK iş birliğiyle "Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu lise öğrencileri arası deneme yarışması düzenlenecek. Başvurular için son tarih 9 Ekim.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YENİ KAYIT OLACAK 9.SINIF ÖĞRENCİ VE VELİLERİNİN  AŞAĞIDAKİ BELGELERLE BİRLİKTE  21 AĞUSTOS TARİHİNDE İTİBAREN SAAT 10:00-15:00 ARASINDA OKULUMUZA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Devam Ediyoruz yine yeni yeniden...

23 Şubat 2023 Perşembe günü 09.30'da Okulumuzda 12. Sınıflara Özel YKS Hazırlık kapsamında TYT DENEME SINAVI yapacağız

Konularda ilerledikçe farklı kaliteli yayınlardan oluşan Deneme Sınavları ile Devam Ediyoruz

Öğrencilerimizin başarılarına vesile olmasını temenni ederiz.

#denemesınavı

Öğrencilerimize başarılar dileriz