SÜLEYMAN ŞAH KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Esentepe Mah. Atom Sok. No 7 Şişli/İSTANBUL
Vizyon
VİZYON Türk Milli Eğitimin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda ailesine, çevresine, ait olduğu topluma ve insanlığa faydalı, sorgulayan, çalışkan, dürüst, ahlaklı ve faziletli, Türk milletinin yarınlarını emanet edebileceği, bilimsel bilgi ve evrensel değerlerle donanmış, dünya ölçeğinde düşünebilen,iki yabancı dili olan, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İnsana, insan olduğu için saygı duyan ve değer veren, aldığı eğitimle toplumun geleceğini yine toplumun değerlerine uygun olarak inşa edecek olan, sosyal sorumluluklarının farkında, mutlu, kendisiyle, toplumuyla ve doğayla barışık, İslamın kutsal değerlerini özümsemiş; aynı zamanda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, açık görüşlü, çağın teknolojisini öğrenip kullanan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkmaya azimli ve kararlı öğrenciler yetiştirmektir.
Biyoloji Laboratuvarı :1
KALORİFER
İNGİLİZCE - ARAPÇA
Ulaşım
Metro : Hacıosman-Yenikapı Metro hattında, Levent istasyonunun Kanyon AVM Çıkışındadır. Halk Otobüsü : Büyükdere Caddesinde Fabrikalar Durağına 250 m. uzaklıktadır.
Şişli İlçe Merkezine 2 km. uzaklıkta, Kanyon AVM Yanındadır.
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Tübitak 4006 Sergisi yapılmıştır.
MESCİT VE ŞADIRVAN