Etiket Sonuçları: yarışma

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenecek olan Filistin konulu şiir okuma yarışmamıza öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Not: Yarışmada okunacak olan şiirlerin 12 Ocak Cuma gününe kadar Esra Demir’e bildirilmesi gerekmektedir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün uhdesinde "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" nın İstanbul 34. Bölge Finali, okulumuz, Şişli Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin koordinesi ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Kağıthane, Sarıyer, Şişli, Zeytinburnu İlçelerinden; 18 farklı İmam Hatip Lisesi öğrencisinin yarışmacı olarak katıldığı yarışma Kur'an-ı Kerim'in maneviyatına ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün yayımladığı kılavuza uygun bir şekilde, coşkuyla gerçekleştirildi.

Seçici Kurulun değerlendirmeleri sonucunda;

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Aslı Esma YAŞAR,  BİRİNCİ

Zeytinburnu  Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Narin GÜLER, İKİNCİ

Kazlıçeşme Abay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Fatma PALVAN, ÜÇÜNCÜ olmuştur.

Yarışmaya katılan diğer öğrenciler de DÖRDÜNCÜ olarak ilan edilmiş öğretmenlerine Teşekkür Belgesi, öğrencilere Katılım Belgesi ve hediyeler verilmiştir. Özellikle dereceye giren öğrenciler olmak üzere yarışmaya katılan tüm öğrencileri, ailelerini, onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik ve kutlama programları kapsamında, TDK iş birliğiyle "Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu lise öğrencileri arası deneme yarışması düzenlenecek. Başvurular için son tarih 9 Ekim.