Etiket Sonuçları: imam hatip

Öncü İmam Hatip Spor Oyunları Masa Tenisi turnuvasına, Havva Şevval Yırtmaz, Esma Dilara Erdoğan ve

Samira Güzel adlı öğrencilerimiz ile katılım gösterdik. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve Beden eğitimi öğretmenimiz Sevdi Denktaş'a teşekkür ederiz.

Öncü derneği Geleneksel Türk Okçuluğu Gençler Lise 18 (m) 3-1 5 X 7 =35 atış yarışmasına öğrencilerimiz ile katılımcı olduk. Katilimci olan okulların 67 adet ogrecisi içinde 10 -A sınıfı öğrencimiz Eflin BARAN yarışmayı 7. tamamlayarak bizi gururlandirmistir.Basarisindan dolayı kendisini kutlar ve emekleri içinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sevdi DENKTAŞ a teşekkür ederiz.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından 2012 yılında alınan kararla birlikte her yıl 18 Aralık günü Dünya Arapça Günü olarak kutlanmaktadır. 18 Aralık Dünya Arapça Günü münasebetiyle Arapça'nın dünya çapında yaygınlığı ve önemini anlatan bir pano hazırlandı. Bunun yanı sıra Arapça müzikler eşliğinde öğrencilerimize kahve ikramı yapıldı.

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in katılımı ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sergilenen “Cumhuriyete Doğru” tiyatro oyununa katılım sağlandı.

Burak Yavuz Eğitim Kurumları Müdürü Sn. Burak Yavuz 12.sınıf öğrencilerimize “Gelecek Çok Hızlı Gelecek” sloganıyla Meslek Seçimi ve Kariyer Planlama konulu seminer verdi.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik ve kutlama programları kapsamında, TDK iş birliğiyle "Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu lise öğrencileri arası deneme yarışması düzenlenecek. Başvurular için son tarih 9 Ekim.